Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Gerookt vissersbordje

of

Kroketje van gerookte ham

of

Fantasie van tomaat met mozzarella en avocado

---

Zwaardvis met venkel, tomaat en dille

of

Kalfssteak met 'n saliesausje, seizoengroentjes en gebakken aardappeltjes

of

Vegetarische nasi-goreng

---

Gratin van rood fruit

of

Verse fruitsalade

-fin-

€ 30.00
Suggestie van de Chef

Slaatje van babykreeft met waterkers, groene appel, avocado en limoen

---

Tussenribstuk Rubia Gallega met 'n sausje van Pineau de Charentes, tuingroentjes en gekruidde aardappeltjes

---

Fantasie van aardbeien met mascarpone, watermeloen en munt

-fin-

€ 49.00