Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu van de week

Carpaccio van tonijn op aziatische wijze

of

Kroketje van Iberico ham met 'n fris slaatje

of

Geitekaas met een slaatje van appel

---

Warm gerookte zalmfilet met een bieslookmousselinesaus, prei en gebakken aardappeltjes

of

Rumsteak met champignonsaus, vers slaatje en frietjes

of

Zomerse groentjes met een kruidensausje en falafel

---

Coupe aardbei Melba

of

Verse fruitsalade

-fin-

€ 30.00
Suggestie van de Chef

Slaatje van baby-kreeft met groene asperges, groene appel, waterkers, groene curry en zure room

---

Jong duifje Clamart op de wijze van de chef

---

Fantasie van rood fruit, witte chocolade, nougat en pistache

-fin-

€ 50.00