Culturele activiteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Dinsdag 22 november 2022 om 10 u.: Bezoek aan de tentoonstelling Shin Hanga, gevolgd door de lunch in de Universitaire Stichting.

Donderdag 8 december 2022 om 11 u. : Bezoek aan de tentoonstelling "Alexandrië: vervlogen toekomsten" in BOZAR, onder leiding van de commissarissen Arnaud Quertinmont en Nicolas Amoroso (van het Musée de MARIEMONT) (in F), gevolgd door de lunch in de Universitaire Stichting.

Dinsdag 13 december 2022: Daguitstap naar Gent.. Meer informatie.

Muziekconcerten in Bozar in 2022-2023: klik hier.

Van zondag 5 juni tot zaterdag 11 juni 2022: Culturele reis naar Thessaloniki en Macedonië met prof. Bernard COULIE, ererector van UCLouvain. Nadere informatie.

Van zaterdag 30 juli tot zondag 7 augustus 2022: Muzikale reis naar het Festival Crete Senesi met Philippe HerrewegheNadere informatie.

Van maandag 5 september tot vrijdag 9 september 2022 :  Culturele reis naar Rome - Meer informatie

Voor informatie over vroegere activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.