Culturele activiteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Vrijdag 29 april 2022 om 20 u : Verjaardagsconcert Philippe Herreweghe 75 jaar - exclusief concert georganiseerd door het Collegium Vocale, in samenwerking met de Universitaire Stichting in het STAM (Gent), gevolgd door receptie.

Dinsdag 17 mei 2022: Bezoek aan de tentoonstelling "Before Time Began" in het Museum voor Kunst en Geschiedenis (Jubelpark), met facultatief lunch vooraf in de Universitaire Stichting.

Muziekconcerten in Bozar in 2021-2022: klik hier.

Zaterdag 16 juli 2022International Piano Lab for young pianists in Alden Biesen met Liebrecht Vanbeckevoort. Meer informatie.

Abonnementen voor de Koningin Elisabeth-wedstrijd 2022 voor Cello. Meer informatie

Van zondag 5 juni tot zaterdag 11 juni 2022: Culturele reis naar Thessaloniki en Macedonië met prof. Bernard COULIE, ererector van UCLouvain. Nadere informatie.

Van zaterdag 30 juli tot zondag 7 augustus 2022: Muzikale reis naar het Festival Crete Senesi met Philippe HerrewegheNadere informatie.

Van maandag 5 september tot vrijdag 9 september 2022 :  Culturele reis naar Rome - Meer informatie - VOLZET

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.