Restaurant

Ons restaurant biedt aan de clubleden de mogelijkheid om er een gezellige lunch te nuttigen van 12 uur tot 14 uur, en dit elke weekdag. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte zalen ter beschikking.
De capaciteit van deze aparte zalen varieert van 2 tot 120 beschikbare zitplaatsen.

De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig van tevoren wordt aangevraagd.
U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

,

We hadden het genoegen ons restaurant op donderdag 18 juni te openen; het was voor iedereen een heel aangenaam moment. We zorgden ervoor om de convivialiteit, die ons zo dierbaar is, te verzoenen met de maatregelen van de NVR. Dus besloten we om ons restaurant ook de volgende middagen te heropenen: donderdag 25 juni, donderdag 2 juli, donderdag 9 juli, dinsdag 14 juli en donderdag 16 juli. Gelieve idealiter uw reservering zo snel mogelijk aan ons door te geven op het volgend adres: restaurant@universityfoundation.be.  Zo kan onze keuken zich organiseren voor de aanvoer van verse producten in de gepaste hoeveelheid. Bij een last minute reservatie (ten laatste de ochtend zelf vóór 11 uur) nodigen we u uit te bellen naar 02/545 04 00.

Menu voor donderdag 9 juli:
- Duo van garnaal- en kaaskroketjes met een fris slaatje
- Kalfskroon met een saliesausje en zomerse garnituur
- Moelleux van chocolade met vers fruit en z'n bolletje vanille-ijs

De prijs bedraagt 35 € p.p. : voorgerecht / hoofdgerecht / dessert / 1 glas wijn. U dient contant te betalen, bij voorkeur met een bankkaart. Uiteraard kan u voor- of nagenieten in de salons met een aperitief of een koffie. We staan ook open voor elk ander verzoek. Ons huis heeft unieke troeven: niet alleen is het goed uitgerust; het heeft ook grote ruimtes en zalen met verschillende capaciteiten die ons onderscheiden van andere etablissementen.  We kunnen, mits kleine ingrepen, de  afstand verzekeren die nodig is voor uw en onze veiligheid, zonder aan gezelligheid in te boeten.Lees verder