Suggesties van de dag

Hierbij vindt u ons menu voor de week, alsook het suggestiemenu. Onze klassiekers (Steak tartaar, zeetong, garnaal- en kaaskroketten, enz.) zijn eveneens beschikbaar. We werken met verse producten. Gelieve idealiter minimum 24 u op voorhand te reserveren via restaurant@universityfoundation.be of via deze link.

Ons restaurant waar de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd kunnen nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

 

Menu of the week

Tomato soup

---

Mixed grill with herbal butter, a crispy salad and panfried potatoes

---

Dessert à la carte at leisure (+€ 10.00 - € 13.00)

-fin-

€ 25.00
Suggestion of the Chef

Lobster croquette with a capuccino of bisque with fennel cream (Supplement + € 5.00)

or

Salade Liègeoise with Breydel bacon

or

Little salad of green asparagus with eggs and sour cream

---

Rib-eye of kalf with a sage sauce, shi-take mushrooms, watercress and young carrots (Supplement + € 8.00)

or

Filet of sea bass Southern style with a pearly couscous

or

Pasta with spring vegetables

---

Gratin Belgian fruit

or

Cheese selection of the chef (Supplement + € 5.00)

-fin-

€ 40.00