Entrées - Voorgerechten
Potage du jour | € 7,00 | Soep van de dag |
Assiette de crudités | € 12,00 | Rauwkostschotel |
Entrée du jour | € 12,00 | Voorgerecht van de dag |
Fondus au parmesan | € 18,00 | Huisgemaakte kaaskroketten |
Croquettes aux crevettes | € 20,00 | Garnaalkroketten |
Saumon fumé d'Ecosse | € 20,00 | Schotse gerookte zalm |
Poissons - Visgerechten
Sole Meunière | € 36,00 | Zeetong op molenaarswijze |
Sole grillée, sauce dijonnaise | € 36,00 | Gegrilde zeetong met dijonnaise saus |
Turbotin Grillé, sauce dijonnaise | € 37,00 | Gegrilde tarbot met dijonnaise saus |
Turbotin Meunière | € 37,00 | Tarbotfilet op molenaarswijze |
Viandes - Vleesgerechten
Filet Américain | € 24,00 | Huisgemaalde steak tartaar |
Filet de bœuf grillé, sauce béarnaise | € 35,00 | Gegrillde ossehaas met béarnaise saus |
Filet de bœuf, sauce archiduc | € 35,00 | Ossehaas met archiducsaus |
Tous nos plats sont confectionnés avec respect du métier dans la maison | Al onze gerechten worden met respect voor het beroep in het huis vervaardigd |
Carte des desserts - Nagerechten
Mousse au chocolat | € 10,00 | Chocolademousse |
Flan au caramel | € 10,00 | Caramel flan |
Salade de fruits frais | € 12,00 | Verse fruitsalade |
Moelleux au chocolat | € 12,00 | Moelleux van chocolade |
Dessert du jour | € 10,00 | Dessert van de dag |
Dessert suggestion du mois | € 13,00 | Dessert suggestie van de maand |
Tarte tatin, glace vanille | € 12,00 | Warm appeltaartje met vanilleijs |
Dame blanche | € 11,00 | Dame blanche |
Coupe brésilenne | € 11,00 | Coupe brésilenne |
Coupe vanille | € 11,00 | Coupe vanille |
Trio de sorbets | € 11,00 | Trio van sorbets |
L'assiette de fromages (Fromage du mois) | € 13,00 | Kaasbordje (Kaas van de maand) |