Koningin Elisabeth wedstrijd voor piano uitgesteld

We beleven momenteel ongekende tijden die ons hele leven op zijn kop zetten. De Universitaire Stichting, de culturele wereld, de musici, de concertzalen en de wedstrijden worden door deze crisis getroffen. De Koningin Elisabethwedstrijd is hiervan niet gespaard gebleven: de pianosessie die gepland was voor mei 2020 kon uiteraard niet op de geplande data doorgaan.
We zijn echter verheugd u te kunnen aankondigen dat de pianowedstrijd uitgesteld wordt tot mei 2021. Dit uitstel heeft uiteraard gevolgen voor de andere disciplines, die allemaal met één jaar opgeschoven worden: de cellosessie zal plaatsvinden in 2022, zang in 2023, viool in 2024,...
De Wedstrijd nodigt u uit voor een virtueel rendez-vous op de Multimediapagina van de website www.koninginelisabethwedstrijd.be, waar ze jullie vergasten op het nieuwe project «Koningin Elisabethwedstrijd @ Home», een selectie playlists met de mooiste audio- en videofragmenten van de vorige Pianowedstrijden, en fotoalbums met tal van archiefbeelden.

Verdere informatie over inschrijving voor de wedstrijd 2021 volgt later.