Ethisch Forum 2020 - Nieuw initiatief

donderdag, 3 december, 2020 - 13:00
Plaats:
Afspraak:
Donderdag 3 december 2020 vanaf 13 u.
De bedoeling was dit jaar in het jaarlijks Ethisch Forum een gedachtewisseling te houden over examens in het hoger onderwijs, met de uitdagende titel
Fair exams in a mass university: can technology get us out of trouble?
Voor een uitgebreide beschrijving van het onderwerp en het voorziene programma wordt verwezen naar de website  van EF 2020.
Jammer genoeg zijn we genoodzaakt deze activiteit te verschuiven naar 2021.

Op donderdag 3 december 2020 van 13 u. tot 14.30 u. zullen we echter een nieuw type activiteit organiseren: "Lunchtime Ethical Forum", een kortere discussie over een actueel onderwerp met ethisch-maatschappelijke inslag.
De eerste editie heeft als onderwerp "The pandemic-driven digital university: temporary nightmare or seed for better higher education?".
Omwille van de omstandigheden zal deze activiteit volledig online georganiseerd worden.
Meer informatie en registratie: klik hier.