De Universitaire Stichting heropent voor u!

Wij heropenen geleidelijk aan!
De Universitaire Stichting is omwille van de COVID-19-beperkingen grotendeels gesloten geweest. De Stichting is open gebleven voor de residerende instellingen.
Voor het openen van het restaurant wachten we tot eind augustus.
Vanaf 8 juni 2020 kunnen er opnieuw activiteiten georganiseerd worden. Wilt u een activiteit, vergadering, lunch of diner organiseren in de Universitaire Stichting, neem dan gerust contact op met ons. We zullen proberen het zo goed mogelijk te organiseren met respect voor de opgelegde beperkingen, die voortdurend evolueren.
Wat betreft de activiteiten voor de leden, zal de reis naar de Crete Senesi in Toscane van 26 juli tot 2 augustus plaatsvinden volgens een aangepaste formule. Heeft u interesse, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Andere activiteiten zullen geleidelijk opgestart worden. Houd deze website in het oog, hier verschijnen alle nieuwsberichten.