Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Voor de concerten in Bozar en de voorstellingen in het Nationaal Theater, zie de afzonderlijke aankondigingen.

Culturele reizen voor de leden van de Universitaire Stichting in het huidig academiejaar:

• Woensdag 4 juli tot zondag 8 juli 2018culturele reis naar Sils Maria, o.l.v. em. Prof. Michel Flamée. Voor informatie klik hier.

• Donderdag 19 en vrijdag 20 april  2018 : Tweedaagse culturele uitstap naar Leiden. Meer informatie.

• NEW ! Maandag 24 september tot zondag 30 september 2018 : "In de voetsporen van Johann Sebastian Bach". Meer informatie.

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.