Culturele Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Voor concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), klik op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:.

Dinsdag 31 maart 2020 om 10.15 u.: Geleid bezoek aan de tentoonstelling "Keith Haring", gevolgd door de lunch in de Universitaire Stichting. Afgelast.

Abonnementen voor de Koningin Elisabeth-wedstrijd 2020 voor Piano.  Uitgesteld tot een latere datum door de corona-crisis.

Met de Universitaire Stichting naar de concerten in Bozar, seizoen 2019-2020. Meer informatie.

Met de Universitaire Stichting naar De MUNT, seizoen 2019-2020. Meer informatie.

Culturele uitstappen en reizen voor de leden van de Universitaire Stichting in het huidige academiejaar:

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, voorbije activiteiten.